ain's FotoPage

By: ain adnan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Apr-2009 23:48 Email | Share | | Bookmark
.:cheese tart:.

putar...
nk buat shell ni bepeloh la jgk sbb pestime
next...separuh masak kekuningan (cam masak ja aku tgk)
View all 9 photos...
taraaaaaa....!! heeee dah nmpk pic kan...? ni la 'sesuatu' yg d maksud kan aku ittewww... punya la seksa aku nk cari mould tart nie...dr siang smp la kemalam baru jumpa....memula p Karamunsing..dah round semua floor xdak jgk, pehtu patah blk kedai pemborong, xdak jgk..singgah CKS kat umah aku...pun tarakk...zasss ajak abah Nuri singgah Giant...nehiii...mencanak plak ke KK, ke Centre Point...punn yillekkkk...pastu sempat la plak singgah tgk Exora kat Api-Api Centre...aku kalo bab poyo NO.1 ..kalo Sha (ex-opismate, hosmate, teammate,mkn mate, LRT mate) paham sgt..."kak ain nie ska poyo kan...yoo yooo ooo tanya MACAM nak bli..." abis kami ank branak mengetes itu ini..aku rasa setiap seat aku test smp ke seat penumpang low class (blkg skali)..KECUALI seat driver...bhgn penting tu aku leh lupa...sbb kalut ngan Khaira ramai gila mlm tu...ada la 3-4 famili dok kerumun sebijik Exora nk tengok..yg lain2 tu oke la..cuma yg seat blkg tu..leh duduk bersila, sbb rendah antara kerusi ngan lantai..memang xda space nk letak2 brg bawah krusi.. lutut kompem mencanak paras dada (bg org yg tinggi btol la...kalo aku? ekekeke...sipi2 perut..)...kalo bli then ada yg komplen pasai seat blkg tu..abaikan saja...sapa suruh tumpang kan...kalo nk sesedap katei...dok ja umah....dak pun nek bas sendiri...lagi AFDAL bli kreta sendiri ...susah la kan kalo nk memenuhi setiap kehendak penumpang...yg penting kepuasan driver & co-pilot ....hokeh..terlajak plak stori lain...kembali ke topik asal..pastu singgah plak Asia City...tgk jam koi 9++ malam...gelap gelita ja..ada la 2-3 kedai mkn masih beroperasi..last destinasi...abah Nuri kata "xpa la...kita round2 ja kat cni...mana la tau kot ternampak kedai kek"..melencong plak kami ke Damai...rezki menyebelahi kami..Alhamdulillah, tetiba ja aku trnampak "Bakery....Ingredient" gitew2 la bunyi nya....apa lg...zasss kami singgah sbb dah koi 9++ mlm...kira cam last customer la kami nie....perggghhhh syok nya aku...sume bahan2 bakery ada dan murah ammattt...nmpknya aku dh jumpa port baru tuk bli brg2 dan yg penting, dekat ngan umah aku...(ewahhh bunyi mcm bukak kedai kek ja kan... )

oke gak rasanya..kulit dia rapuh...1st round bakar agak kureng...sbb shell tu tebal..so inti ckit...2nd nye aku bg nipis2...hah abah nuri kata br la terasa ke cheese san nya...
aku ambik resepi dari resepi.net....credit to resepi.net
nxt time nk try resepi kak rinn la plak...

kalo datang mood poyo nk buat kueh/kek atau apa2 saja...gini la jadiknya


the shell yg ala2 amatur...


nxt step utk d bakaq...

ermm kualit gambaq x brapa cun...amatur jgk... ...ishh ni yg nk kena berguru amik gambaq plak nie....


Saturday, 18-Apr-2009 07:25 Email | Share | | Bookmark
.:weekend bersama putri2:.

baru smp complex...cun lg...siap sepit cntik kat rmbt
khaira ckp susah nk amik gmbq...
pueh pujuk...tp tetap xmo menten =(
View all 15 photos...
cadangnya, smlm ni konon nk relex2 kat umah...pastu teringat la plak nk mencari 'sesuatu'...'sesuatu' tu nti la aku stori kat next entry
putri2 tersayang skang ni dah makin bnyk peel...bnyk prangai. kakak kalo x larat jln..kompem nk soh dukung...adik almaklum la kan...lom pndai jln. dah sah kena dukung. nasib la ada stroller yg dh nyawa2 ikan ni...tayar dah gelong! 3thn nye kes travel borneo-semenanjung...sokmo kena hawin dlm kargo brg.. ...thanx andak yah sbb bg prezen nie kat nuri dulu...btoi2 berguna...hehehe...
aku dh cakap kat abah nuri, kalo stroller ni d takdirkan tamat riwayat nya....mang aku akan bli ganti. org kata sbb ank2 dh bsq...x berguna lg dah...tp bg aku still lg memerlukan khidmat stroller nie..x larat deh aku nk kendong sorg2...nk 'cuci2 mata' kat shoping complex pn x senang kalo dok mendakap ja kan...nak plak kalo ank2 ngantuk...adehhh lagi la longoh tangan. kalo laki bini x larat nk dukung...leh boh ank2 dlm tu...hehehehe...x senonoh lak kan... jhanji ROCK!! kesimpulannya, stroller ni amat2la sesueii dan berguna sehingga ank2 'dewasa'...kalo buggy pn oke gak...tp muat tuk sorg ja... membazir...ahaksss...


baru smp...cantik ja ngan sepit rambut...


dah nk blk...sepit rambut comei2 tu tah kemana...


"auwwww...tembun kan iii..."





"tepuk...tepuk tangan.." hehehe dh pndai la tepuk2 gitteww...


Friday, 17-Apr-2009 15:40 Email | Share | | Bookmark
.:Late n3:.

 
 
 
pic ni d snap bln 3...tp tatau la cemana leh jd bln 12....salahkan camera la kan...ekekekek
pic carca merba...layannnn


"copy & paste"


riang ria cari pasal...abih umah basah lantai dek krana menda alah tiup2 buble tu..


Tuesday, 7-Apr-2009 15:30 Email | Share | | Bookmark
.:Anak dara ku dah besaq..:.

ank dara ibu =)
2tahun 4bulan 2 hari dah ank dara aku....ermm cepat nya masa berlalu...
rambut dh makin pjg...tp xmo gak d ikat kemas...nk gak besepah cam kuntilanak... tp ada la insiden yg aku btoi2 hangin...dia amik gunting trus zasssss!! blkg....dah sontot...nasib la abah dia nmpk...kalo dak..gonjreng aku rasa...

baju from klantan with luv...sponsor by tok kedah...mekasih tok...cun plak ngan nuri...ngam2 badan..lenkali leh la bli lg...


sayang ank ibu...


Saturday, 4-Apr-2009 15:10 Email | Share | | Bookmark
.:Sleeping:.

tdoq bersama 'teman-teman' =)
 
 
nikmatnya tgk kak long tdq...ni barulps kena marah...atas sebab2 yg memang kena marah...trus tertido...sian nyeee ank ibu niii....huhuhu


tido ngan 'teman-teman'


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net